plask och skvätt

idag hade vi friluftdag och vi flickor i klassen bestämde oss för att dra till g-vik och det var hur kul som helst! men man blev väldigt trött och så efter man hade åkt ruschkanor och sånt. men de var jätte kul !

snart blire att lägga sig framför tv:n och sova lite. sen får de bli duschen en snabbis, känner att jag luktar klor fortfarande även fast jag tvätta mig så nog.

/ heidi puss

trött man får vara då

denna söndag blir chill, vid halv fyra ska jag och marika kolla på petras match! hoppas de vinner då.
sen blire väl hem och chilla, för imorn äre skola ! suck

/ heidi puss


äntligen fredag

nu är det äntligen helg ! och det är ju bara för skönt ! (:
skolan idag var massa soft och så, som alla andra fredagar brukar vara !

och nu sitter jag hos marika i hennes nya hus ! värsta mysigt juh :D
snart ska vi gå och möta petra och amanda och gå och äta, massa mys ! hihih

ni får ha de en bra kväll för de kommer iallafall jag ha tillsammans med mina flickor <3

/ heidi puss


unbreakable, like nothing could go wrong

dagen i skolan var tråkig och chill ! bara en dag kvar nu i skolan innan helgen. gött
när jag kom hem städade jag rummet, åt och nu sitter jag här ! hihi

jag drog mig faktiskt till träningen igår, blev att träna med marika denna gång eftersom amanda dissa mig (A) hihi nejdå <3 och marika var faktiskt jätte duktig för att vara första gången för henne, hihi (: och mitt knä små cpa också så de var mindre bra ..

fick lite till från hm som jag hade beställt för ett tag sen, men de är fortfarande några grejer som jag inte har fått än, men de kommer väl (:

senare idag blire att duscha och sova, fan va gött !



/ heidi
puss

skoltrött, jotack !

igår uppdatera jag ingenting för jag satt inte ens vid datorn, jag orkade helt enkelt inte!
istället tog jag en chill dag i min säng och hade det gött.

skoldagen idag kännes ju bara för lång seriöst, och vi hade matteprov idag och de gjorde ju inte saken mycket bättre :s annars har väl inte dagen varit så jobbig ändå.

senare blire kanske träning, mår kanske inte så jävla bra ! känner att jag börjar bli sjuk, har ont i huvudet och sånt. men vi får se helt enkelt ! jag fick min mycket snygga röda lilla väska idag från hm, rea 98:- så det var ett bra köp enligt mig. huhu ! men ni får ha en trevlig dag så får vi se om jag uppdaterar senare



/ heidi
puss

äntligen fick jag kicka lite

måndagar betyder att de är tillbaka till skolan, dagen var ju soft men ändå! skolan är ju inte rolig enligt mig. men efter skolan åkte jag och familjen till kristinehamn för jag skulle shoppa nya idrottsdojjer men det vart lite annat smått och gott också ! kommer en bild på allt. sen när vi kom hem blev det nästan att bara byta om och gå på träningen (kickboxning), ÄNTLIGEN ! det kändes för skönt att träna igen.

men nu sitter jag här nyduschad och ska snart gå och lägga mig i sängen och se tv ! bra skönt



/ heidi puss

idag är det söndag

denna dag varit massa slappt, sitter här just nu med petra & senare kommer lilla mändy hit också ! massa mys med de bästaste flickorna. <3

/ heidi puss

en bra lördag

gårdagen vart väldigt lyckad, massa mys med petra ! <3
idag har jag bara tagit det lugnt, men vid 14:00-15:00 kom martin och markus och hälsa på mig, vi tog en liten sväng i bilen och det var trevligt att träffa martin igen, det var ju faktiskt ett tag sen. men iallafall, sen körde de hem mig och jag gick in och börja städa rummet och jag kom och tänka på att vi måste ju fan tapetsera om i mitt rum snart alltså, väggarna passar inte längre te de jag har nu i rummet men jag städa så himla fint iallafall, kommer lite bilder.
och nu sitter jag här och chillar med en kopp te och lyssnar på akon (Y) 

lite senare kommer nog petra hit och vi ska ha de lika mysigt
som vi alltid har, bästbästbäst äru !<3
denna lördag är helt enkelt en bra lördag

  

/ heidi
puss


muuuuuuums med fredag

sista dagen i skolan för denna vecka då and it feels good !
idag hade vi gymnasieval och jag valde:

handels- och administrationsprogrammet, kristinehamn
handels- och administrationsprogrammet, karlstad
handels- och administrationsprogrammet, karlskoga
handels- och administrationsprogrammet, filipstad
samhällsvetenskapsprogrammet, kristinehamn
samhällsvetenskapsprogrammet, karlskoga
samhällsvetenskapsprogrammet, filipstad
samhällsvetenskapsprogrammet, karlstad
hantverksprogrammet - frisör, karlstad
hantverksprogrammet - inredning, karlstad

så nu får vi se vad det blir, haha !

senare idag blire och vara med petra, ska kolla på p14 match sedan hem till mig för där väntar en godispåse och två glas saft på oss ! chill & bra fredag med bästavännen petra, hon är för bra ! <3


min hals tackar att de finns te

nu sitter jag här efter en skön dusch med ett glas vaniljete, mums! har börjat fått ont i halsen så då sitter det inte fel med ett glas te. snart blir det att städa rummet lite fort, sen krypa ner i sängen, ska plugga lite SO, måla naglarna, se tv och sedan sova (: imorgon är det fredag och de är sista dagen i skolan innan helgen, för skönt !

/ heidi puss

i'm tierd

dagens skoldag var soft, jag drog hem vid ett för jag palla inte vara kvar i skolan, för skönt vare! (A) snart blire att tvätta bort sminket och ta sig nått att äta, sen blire väl att plugga lite SO och kanske matte, beror på om jag orkar de! sen blire en tupplur, de sitter aldrig fel (Y)

hur har eran dag varit ?

/ heidi puss

get up, get happy

just nu känns de som hela världen har gått under - jag är trött, grinig, har en huvudvärk som inte går att beskriva, lite små ledsen och sånt. men jag får hoppas de går över! ska tvätta bort sminket nu strax och sedan gå och lägga mig en stund. det ska bli väldigt skönt bara få blunda och drömma bort. efter min lilla tupplur ska jag ta en dusch, se tv och sen sova igen tror jag. jag borde egentligen plugga lite engelska med jag orkar inte nått annat än bara sova, sova och sova just idag. skoldagen idag var ju som vanligt, tråkig ? men de fanns vissa roliga stunder, tack vare den bästa klassen <3

/ heidi puss


plugghäst ? nejtack

nej nu ni ska jag fkt ta mig i kragen och plugga lite SO!
plugghästen heidi, de giller vi (Y) hah. efter mitt pluggande som nog ganska fort kommer gå över till tv:n blire en dusch och sedan kanske sätta sig här igen, vi får se ! menmen, blir nog gå och lägga sig tidigt idag med, är fkt ganska trött idag med så som jag var igår, så de ska bli skönt ! 

glömde också att säga att kickboxningen började inte igår utan nästa vecka, suck ! jag som var så jävla taggad. jaja, nya tag på träningen bästa vecka, ska bli skönt !

/ heidi puss

trött på skolan, trött på skit vädret, trött helt enkelt

denna dag var fan inte värd att gå upp för och gå till skolan, usch! dagen i skolan var som alla andra tisdagar när jag är i skolan, börjar med matte, som kan ta sig i röven ! sedan
språkval - engelska, och efter den lektionen har vi dubbeltimme no -.- efter no:n har vi lunch och sen efter lunchen har vi so och därefter engelska och sist men inte minst elevensval.

och nu sitter jag här med ont i huvudet och magen morrar efter mat!
så de blir att ta sig nått och äta när pappa har gjort klart maten sedan kanske lägga sig i sängen och sova eller sitta här en stund till. är inte så jävla trött idag för jag gick fkt och la mig vid kvart i tio igår, förvånar mig fkt. jag brukar annars sitta
uppe till ett, två kanske till och med tre. de är kanske sjukt att jag pallar att
gå upp sedan på morgonen!

uppdaterar nog sen

/ heidi puss


ge mig sommar, nu tack ?

måndag idag och de innebär skoldags!
jag försov mig lite i morse, men jag är så bäst så jag hann fixa mig i tid iallafall, amanda kom hit på morgonen också. så vi gick tillsammans till skolan, och de räcker ju med att jag säger att skoldagen var tröttsam, lite rolig & rätt slapp. jag har fan den bästaste klassen & de bästaste vännerna seriöst, man kan prata om allt med dem, de finns där när man behöver dem, de lyssnar och förstår, man har alltid roligt med dem, bästavänner helt enkelt, love <3

senare idag är de förhoppningsvis träning, hoppashoppas! inte tränat på hela jullovet vafan ! ;O efter träningen (om de blir nån) kommer jag ta en skön dusch och sedan lägga mig framför tv:n och bara må gött !

vädret är ju inte de bästaste heller kan man ju säga. jag vill bara ha sommar nunununu!
fatta vad skönt med ett långt sommarlov med massa sol och underbara vänner. på morgonen kan man gå ut och lägga sig ute i solen och bli brun och fin, känna de lite småkalla vattnet mot ens kropp efter en stunds solande, grilla gott kött och massa annat smarrigt ute, bara umgås med vännerna, ta en kall och god glass, vara ute på de långa ljusa varma kvällarna, att äntligen få slänga av sig den varma vinterjackan och kanske gå enbart ett par shorts och ett linne. fatta vad underbart de är med sommaren,
så snälla ge mig de jag behöver, SOMMAR !

/ heidi puss

god morgon

vakna runt 12:00 & då blev de att kliva upp ur sängen, satte mig framför tv:n en lite stund sen gick jag och satta mig här.
ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig lite smått och sånt där också. sen blire väl och se en film.
jag såg 1408 igår, SJÄLV ! jag trodde ju att jag skulle dö, när de vart som läskigast stängde jag av, kanske kan be lillsyrran att hon ska se den med mig, bättre än inget.

filmen som är om tina turner (minns inte vad filmen hette, nån som vet ?) var på kanal 5 igår och samtidigt så var filmen world trade center på kanal 4:a så gissa vem de var som satt och knäppte fram och tillbaka mellan de två kanalerna, hah jo jag (A) jag kanske borde skaffa mig två tv:n så jag kan se på två program samtidigt, haha ! men iallafall,

senare idag ska jag vara med bästavännen petra en stund de ska bli myyyyys !
vi ska väl prata och sånt där som vanligt helt enkelt, (:

/ heidi puss

trist men ändå en chill lördag

denna lördag spenderade jag hemma, visst de är lite trist åh sånt men ändå rätt skönt !

jag har sett typ 2 filmer, sovit lite men mest suttit här, jag är en nörd jag vet 8-|
och senare blire bara mer chill, ska kolla tv, undrar om de är nått bra på tv:n ikv förresten ?

/ heidi puss

som jag sa, skridskor är för riktiga glidare

som ni kanske minns så åkte ju jag, marika & petra skridskor igår och jag
sa ju att jag skulle lägga upp bilder. så här kommer dom (:

  
  

/ heidi puss

god morgon

jag lägger upp ett litet inlägg nu eftersom de inte finns så mkt att skriva om.
idag känner jag mig allmänt seg & trött så jag ska nog snart lägga mig i sängen och se film, mysiigt !

senare idag har jag fkt inga planer som ska hända, men vi får se ! jag uppdaterar iallafall om de skulle dyka upp
nått eller om jag bara får lust och skriva lite. men nu säger jag tack för mig för en stund och ha en bra dag !

/ heidi puss

skridskor är för riktiga glidare

de vart att åka skridskor med busfröna petra & marika, men de vart inte så långvarit ! haha
kan ju säga såhär att de inte gick bra för nån av oss, men såklart var jag den enda som slet mig (A) / bilder kommer senare, haha !

men efter skridskoturen på den spolade isen gick petra & jag hem till mig åh chilla en sväng, sen bestämde vi att vi
skulle gå till bollhallen och se innebandymatchen mellan storfors och karlskoga.
och såklart vann ju storfors med 5-4, göööööööött !

efter matchen prata vi lite smått med linus sen gick vi hem till mig och nu sitter vi här, chillar & lyssnar på musik (Y)
sen när petra har gått hem ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig i sängen och bara chilla framför tv:n, kanske drar på en bra film. men innan jag gör allt de där så kommer jag nog fastna här en stund till, hihi ! (A)

men ni får ha en trevlig kväll så kanske jag uppdaterar nått senare !

/ heidi puss


äntligen fredag & helg

idag i skolan hade vi konditionstest & jag faila ! lite små arg på mig själv för de!
men nu ska vi inte sura över de, nu äre fredag och de innebär att man nu är ledig i 2 dagar från skolan, skööönt !

senare idag blire kanske så att jag, petra & marika ska ta och åka skridskor. men de är ju om dom två filurerna hittar sinaskridskor, man får alltid hoppas (: jag har lust åh se let's dance ikv men de beror på om de blir skridskoåkning eller inte. men jag uppdaterar sen hur de blir

/ heidi puss


kläder, kläder, gud vad jag älskar kläder

satt nyss och beställde lite kläder, en scarf och två par väskor, mums jag gillar't ! (A)




lite nytt i garderoben (:

skolstarten, suuuuug

idag börja skolan efter det mkt sköna jullovet men jag kan inte direkt säga att jag har längtat tills vi ska börja skolan. snarare tvärtom. men visst saknar man klassen, de kan jag inte förneka, 9c <3 jag ska inte berätta så mkt som vi gjorde i skolan kan ju bara säga att de sög men de var ändå litet roligt idag, rätt så mkt skratt och så ! resten av dagen kommer jag iallafall spendera hemma, ska nog städa och sånt sen
och efter det blire nog chill framför tv:n.

/heidi puss


ny blogg, nya inlägg

i'm back! jag hade tidigare en blogg på denna sida men jag tog bort den eftersom att jag tyckte de var så krångligt på denna sida, så då börja jag blogga på en sida som heter bloggagratis.se för de var såååå mkt enklare där. men då kom de där MEN, men på den sidan vare bara tråkigt, man kunde inte lägga in youtube inlägg och massa sant, så nej inget för min del. men nu har jag iallafall bestämt mig för att jag ska ha min blogg här och så får de helt enkelt bli. jag kommer ju lära mig med denna sida så småningom. och en sak till som jag måste bli bättre på är att uppdatera, för de har de ju varit lite si och så med på de andra bloggarna jag hade, jag får helt enkelt skärpa mig. men nu vet ni ju iallafall så nu får ni ha den bra så uppdaterar jag senare.

/ heidi puss

RSS 2.0