yääääää

ändrade planer! jag drar till kristinehamn och är med emma, sarah och amanda!
sover även kvar hos min favvo emma ! <3


therapy

hoho, dålig uppdatering i know ! haha

jaja, idag gick alla ettor till sätra stugan och de sög seriöst! sen kom pappa och hämta mig och marika vid station och innan de var emelies pappa så gullig som skjusa oss ner till station också! måste även tillägga att emelies hund coco är världens sötaste hund seriöst! en riktig liten hårboll ;D

ikväll kanske jag får besök, mysmys! och jag har STUDIEDAG imorn! underbart ..

härom dagen beställde jag även lite grejer från HM

 

sen köpte jag även en halsduk och en väst men hitta ingen bild som var stor nog så ni kunde se, så jag tar väl kort på allt när de väl kommer en efter en (:


twilight

haha, är jag den enda här som inte har sett twilight ?
lite smått efter tycker jag att jag faktiskt är, men nu har jag iallafall beställt filmen så nästa vecka nån gång får jag väl den och då blire att lägga sig i sängen och se om den verkligen är så bra som alla säger att den är (:


evidence

hallå på er! kom hem från föräldramötet för ett tag sen och kan ju säga att de sög! men följde med för jag ville gärna ha min mamma hem igen för hon skulle väl ha gått vilse där! de såg jag mycket väl förut också!

jag fick även träffa emelies vovve coco som faktiskt kommer från thailand, rätt tufft! :)

nu blire iallafall att duscha, plugga, se lite tv och sen sova! men imorn börjar jag faktiskt kl 10:00 istället för 8:30 så de uppskattar en mycket morron' trött heidi ! (Y)

hare gött så uppdaterar jag väl imorn eller nånting :)


Rihanna - Evidence


you're not alone

uppdaterade inget igår eftersom jag sov hos emma och hade inge ork att skriva.
men nu är jag hemme igen och snart bär de av till kristinehamn igen för där är de föräldramöte som jag är så gullig och följer med min mamma på. vi ska även åka med bästa marika dit också, trevligt trevligt :)

som jag sa så skulle ju jag köpa en klocka igår och jag hade en sån tur att den fanns kvar och de var den SISTA!
jag tyckte det var ett riktigt bra köp, den kosta 300 nu men har tidgare kostat 500.


riktigt nöjd med den faktiskt och stor som fan är den ! haha






 


falling down

hallåhallå! skoldagen idag var väl rätt soft ändå, började kl 10 så tog halv 10 bussen till skolan. och jag var fan förvånad för mig själv imorse, jag vakna KLOCKAN 7 av mig själv och var skit pigg :O rätt konstigt faktiskt
, hähä!

idag hade vi bara handelsämnen och klassråd, första lektionen med handelsämnen hade vi ju med min favorit lärare ann! hon är så himla go, hehe ..
men iallafall, där gjorde vi typ ingenting, satt och skrev lite grejer på dator och så. sen när vi sluta den lektionen vare dags för lunch. efter lunchen hade vi först klassråd med britt-marie och sen handelsämnen igen med jocke och där fick vi jobba två och två och skriva hur man som affärsman/kvinna skulle bete sig i ett visst land när de åker dit för att göra affärer. jag och emma fick sydafrika och de gick faktiskt bra (: efter det så sluta vi och tog 14:15 bussen hem.

när jag kom till storfors så hoppade jag av vid busstationen istället för vid kroppavägen för jag skulle gå till min mammas jobb för jag ville vara gullig och ta följe med henne hem sen. men då gick vi först till bankomaten för hon skulle ta ut pengar och då säger hon: här heidi! här har du pengar så du kan ta och köpa dig den där klockan du har tittat på och jag bara YES! så imorn ska jag köpa min efterlängtade klocka, men de skulle faktiskt inte förvåna mig om den är slut eftersom de är ganska typiskt mig när jag verkligen vill ha nått! haha

imorn blire kanske även att stanna kvar i kristinehamn och sova hos emma, de gillas ! (:


Space Cowboy - Falling Down (Feat. Chelsea from the Paradiso Girls)


here we go again

guuuu' vilken skön dag ! börja 08:20 och första timmen hade vi musik! jag och emma gick mest runt och gjorde ingenting, rätt soft faktiskt. efter musiken hade vi engelska och där läste vi lite och sånt. sen hade vi matte och där vart de att räkna lite och sen vid 11:45 sluta vi för våran svenska var inställd, NAJS ! så de blev att ta 12:15 bussen hem (Y)

och jag prata nyss med mamma och snart sörre ni ska jag pierca naveln igen ! ska vara riktigt jävla noga denna gång så den inte stöts bort som den gjorde förra gången ! i like it !


ikväll blir det nog träning, ska bli riktigt jävla skönt faktiskt ! har ju inte tränat på hela sommaren ;o har väl sprungit då och då på våran löparbana men inge annat! så de gillas




broken hearted girl

ni vet igår när jag sa att petra skulle göra en stor förändrig ?
jag tänker nu berätta vad de är och de är ju att min petra har ..


.. färgat håret bruuuuuuuuuuunt ! och de vart massa fint (:

kan ju även berätta att idag har jag rensat ogräs, gu' va kul! NOT
de blir iallafall lugnt idag som alla andra söndagar och imorn är det skolan åh jag ska upp kl 05:30 :(


bästa låten just nu !


inte längre någon lek

imorse hade jag världens damp, för min lillasyster hade nårr ryck eller nått så hon väckte mig när hon skrek och smällde igen sin dörr, eftersom hon och pappa hade bråkat, så jag var inte så glad på morgonen! haha

igår blev de aldrig att vara med petra, hon hade ont i halsen och jag hade fått feber men idag är vi bägge nästan friska eller hur jag ska säga de. petra har fortfarande lite ont i halsen och jag hostar bara (: så idag blir det att vara med henne och amanda tror jag, myyyyyyyyyys ! och hon ska också göra en stor förändring idag, ni får se sen vad jag pratar om :D  

och nu har jag inget mer att säga så hare gött, pusssssssss !


me loves you anyway, in everyway <3



se dig omkring

hallåhallå, idag var de en rätt soft skoldag!

börja med att vi hade svenska och där skrev vi lite sen var de dags för matte och där typ gjorde vi ingenting. sen var de lunch och efter lunchen hade vi engelska, där skulle vi gå ner på stan och göra lite grejer. och sista lektionen var idrott, då fick vi uppe vid lisas höjd ? hette de så eller är jag helt ute och cyklar ? haha

ikväll blir de nog att vara med petra <3



after sex

fyfan vad jag hatar torsdagar, börja med att vi hade turism och efter de vart de lunch och då drog jag, marika och emma ner te stan och käka kebab. sen var de bara till skolan igen och då hade vi handelsämne och sista lektionen var datakundskap och jag älskar våran lärare ann ! men som sagt inte najs dag !

nu ska jag sitta här ett tag och chilla till lite musik as always !
sen blir det att plugga lite, sen duscha och sen lägga sig framför tv:n och kolla på idol.

imorn ska jag upp 05:30 igen :( menmen, fredag imorn och de innebär HELG !




Greg Parys - After Sex


jag har världens bästaste syster

morsan kom nyss in med lite grejer som jag tydligen har fått av min storasyster malin (:

de var en nyckelring som jag ska ha alla mina nyklar på och jag är så bra på att tappa bort mina nyklar så de passa jätte bra, finguren på nyckelringen ska föreställa ett par svarta vingar men de ser ni nog och sen fick jag ett "pennskrin" eller va heter de ? haha den var iallafall jätte fin och bra och ha så jag inte förstör min väska och sen fick jag en påse med godis (: massa tack systeryster, love you <3

  

och nu skicka jag tack så mycket för grejerna och då fick jag ett gulligt sms tillbaka: lite presenter till min prinssesa :) .. världens bästaste syster är vad jag har ! <3



älskar dig massa bigsis <3


so small

tjuuu allesammans!
seg jävla dag, gick upp klockan 05:30!!! inget och hurra för direkt, men jaja ! sen skjusa pappa ner mig till station så tog jag och marika tåget ner till kristinehamn sen raka vägen till skolan.

första lektionen var svenska, och där pratar vi mest eller ah bara! efter det var de matte och sen var det dags för lunch. när vi hade käkat och sånt drog jag och marika ner på stan en stund och så.

sen var de dags för lektion igen och då hade vi engelska och vi gjorde inte så mycket. och vi avsluta dagen med datakundskap som suger !!!!

nu blir de att sega lite (A) sen plugga lite mer på engelska glosorna, kan dom redan men vill vara helt säker (: efter det blir de dusch och sen IDOL ! jag gillar't




stamp on the ground

hallå allesammans, som jag har sagt flera gånger så tänkte jag faktiskt börja ta denna blogg lite mer seriöst.

kan ju börja med att berätta om dagen, börja med att jag gick upp 07:30 och börja fixa mig, sen när jag var klar skjusa pappa mig till marika för jag hade inget och göra så vi klev tillsammans på bussen vid 09:30.
vi kom kom lite försent men vad gör de, inte tänker jag sitta och ta bussen 08:30 och sen vänta i kristinehamn en timme när jag kan sova lite till, hihi (A)

vi hade handelsämne hela dagen + klassråd därimellan.
den första lektionen med handelsämne hade vi ann och där svara vi först på frågorna vi hade förra veckan och sen skulle vi arbeta två och två. vi skulle ta en reklamstidning och svara på frågor som ex. vad är de för varor, vilka färger använder de i tidningen mest, har denna affär någon sajt på internet och liknande.
så jag jobbade med emelie och vi hade om el-giganten. detta arbete var riktigt lätt och de gick fort att göra, så vi fick sluta efter det. NAJS !

och då vare dags för lunch men jag var såååå besviken som nästan alltid när man kommer in i skolans matsal, ÄCKLIG MAT ! så de vart en macka, guuu' va gött va?

efter den "mycket goda" maten gick jag och emelie och satte oss i kafét och efter en stund kom även helena och marika, så där satt vi nästan hela lunchen sen var det bara dags för lektion igen, då hade vi klassråd och där fick vi reda på att den 22/9 har vi hälsodag och gu' va gött för mig som ska till tandläkaren den dagen så jag kommer inte till skolan förens vid 12, hihi ! sen den 23/9 har vi idrottsdag och då ska vi gå till sätra stugen? stavas de ens så ? hmm
och till de bästa, 24/9 äre STUDIEDAG och de är på en torsdag och på torsdagar går vi till 16:10, i like !

efter klassrådet blev de handelsämne igen men med jocke denna gång, där fick vi sitta och träna på våra frågor som vi fick svara på förra veckan för vi skulle ha ett litet test på slutet av lektionen. och kan ju säga att testet gick jätte bra de var väl en grej jag inte fatta men aja (: .. sen vart de hem med 14:15 bussen !

nu blir det att plugga lite engelska glosor som jag har tills på fredag och sen se på idol.
efter det blir de duschen och sen sova imorn måste jag gå upp 05:30 :( buhuuuuuu


Second Time Around



de är så svårt

RSS 2.0