i skolan

idag mina vänner så har det varit en riktigt slapp dag.
och snart blire att åka hem med 14:15 bussen och då ska jag hem och greja och sedan åka bil i 5-6 timmar. inte najs men ska typ sova hela vägen.

vill även tillägga att jag inte kommer kunna uppdatera tills på söndag/måndag

jag saknar min snutt!

alejandro

ja mina vänner nu har jag nästan packat klart och längtar massa tills imorn!
ska äntligen få träffa mina två små systerbarn och syrran hon själv och hennes kille, puss på dom!


mina söta filurer, love you

idag börja med svenska och då läste vi, läser en bok som heter "en brors berättelse" riktigt bra. jag hoppas de flesta har läst eller iallafall hört om boken "pojken som kallades DET". iallafall, de är
hans bror som har skrivit den boken jag läser nu - hur han har upplevt allt och sånt.
jag förstår inte hur man kan behandla sitt barn så, de är helt sjukt !

ikväll blir det att prata med "M" och sen plugga lite e-handel sen sova.



i skolan

tjenatjena nu sitter jag i skolan på sista lektion och då har vi datakundskap med ann, hon är en riktig go filur.
just nu har vi rast så sitter och tittar lite på idolklipp på youtube på min baby ERIK GRÖNWALL. han ska lätt vinna skiten utan tvekan!!!!!


i'll be watching you

sådär mina vänner, nu är jag fixad och klar för skulan!
ska bara göra lite små saker sen blire att gå till bussen och åka ner till station och ta tåget, haha! skämta inte om att jag är lat!

uppdaterar kanske i skolan eller när jag kommer hem


för jävla bra låt


fever

haha, fy på mig själv ! men vet ni vad jag hade verkligen och nu menar jag verkligen tänk ta detta på lite mer allvar. ska iallafall försöka, så får vi se hur detta går!

idag börja vi vid 10:00 och då hade vi handelsämne med ann och där ska vi skylta hur ska jag säga de "glashyllor" som finns i korridoren med temat halloween. så vi satt och pyssla och så och de var riktigt kul faktiskt. 
sen var det lunch och idag serverade de fisk, potatis och sås! efter lunchen hade vi klassråd och där sa vi inte så värst mycket. after that var de dags för handelsämnen igen fast med jocke och idag kom de en tjej som hette jenny från handelsfacket och hon prata lite och sånt - efter det fick vi sluta. riktigt soft dag om jag får säga de själv.

efter skolan följde jag även med marika till vårdcentralen för hon skulle ta första sprutan mot livmodershalscancer, usch de var så obehangligt men ville inte att marika skulle gå själv (: funderar starkt på att ta den också, men är livrädd för sprutor och allt som har med sjukhus att göra men den kan alltid vara bra att ta.
sen när marika väl hade tagit sprutan skjusade hon hem mig och då började jag att städa i mitt rum och gud vad stolt jag känner mig över mig själv, haha! så nu sitter jag här och chillar, ska snart hoppa in i duschen och sen blire att läsa lite e-handel och prata med "M".

torsdag bär de av till min syster och hennes familj i hudiksvall, de ska bli så skönt att slippa storfors så de finns inte ord !

- MISS YOU!!


cascada - fever






21 Guns

hallåhallå!
dålig uppdatering igen, detta är verkligen inte min grej asså!

men iallafall, idag vare skola! ganska slapp sådär, bara handelsämnen!
efter skolan blev de att följa med emma te kga för att gå lite på stan, fick med mig ett par örhängen och ett par trosor! jag fick även hem min armband som jag hade beställt :)

jag längtar massa till helgen <3


shake what your mama gave ya!

tjatjaaaaa, dålig uppdatering i know! haha
idag vare skoola och de var väl chill. förhoppningsvis kommer m hit ikv annars blire kanske att vara med petra<3

imorn blire att åka till emma i khamn och sova där, myyyys!

jag beställde nyss 2 armband från http://www.chique.se/

 

nu tog jag mig kortfattat!


RSS 2.0