lookie lookie

kände att de var dags för ett inlägg var ju ett tag sen nu, höhö !
skoldagen var ju ganska soft åh så, hade soprov och de gick skit bra! de handlade om människor och miljö och de var seriöst dyng lätt. sen hade även jag + några till noprov också och även där gick de faktiskt bra. men sen kom vi till engelska glosorna som vi hade till idag och de gick mindre bra! haha

denna vecka har faktiskt varit riktigt soft, i tisdags var jag och amanda i kristinehamn på brogårn och titta lite! säger bara såhär att de blir inte samhäll för min del iallafall, kommer köra på handel (Y) .. och igår fick vi sluta kl 1 och sen på kvällen vart att dra sig till olles place (lärare/handledare) och grilla med klassen, de var trevligt förutom att de blåste som fan och så var de kallt. kommer nog bilder på de ska ni se (:

sen imorn börjar vi inte förens kvart i 10 och då äre bara att gå till bion för då blire film (i taket lyser stjärnorna) tror jag den hette. har hört att den är riktigt bra så får se vad jag tycker ! imorn bär de även av till kristinehamn och där blire att dricka lite! sen på lördag kanske petra och jag ska på utflykt, hon fattar vad jag menar ! höhö

nu finns de inte så mycket mer att skriva än att jag nog ska ta och lägga mig i sängen snart och sova lite!
ska bli bättre på den här uppdateringen också, är så jävla dåligt på de ..

bjuder på en låt, njuuuuuuuuuut !


it's britney bitch


i don't like reggae

har inte skrivit nått under helgen eftersom jag inte har varit hemma så mycket.
vill även tillägga att denna helg var kanon !

börja med att jag hängde med petra i fredags och sen på lördag åkte jag först till örebro med familjen och shoppa lite ! leta efter en skolavslutnings klänning men hitta ingen :/ men fick med mig lite annat hem, lägger upp bild på de !



ett par jeanstights
2 bh:ar
ett skärp
2 par leggins
en stor och längre skjorta
1 linnen
mascara
läppstift
deo
2 diadem
nagellack
ett armband
de var typ de (:

och efter jag hade varit i örebro vart de att packa, fixa sig och åka till amanda i kristinehamn.
jag hann knappt dit innan sara, emma och andreas. orkar inte snacka om hela kvällen men de var iallafall kanon !

idag var de en riktig soft skoldag men orkar inte snacka om den !
fick även mina brillor idag, kan väl bjuda på en bild ;D



hare gött, blir nog att vara med petra sen ! (Y)


lever min dröm

ujujuj, har varit grymt dålig på att uppdatera igen ;o
men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis så kommer jag uppdatera lite mer (A) hihi

skoldagen var chill och imorn har vi studiedag åh heidi bara bugar, bockar och tackar för de ! blir att sova hela dagen lååång ! ;o och så ska jag kanske ta och städa och göra de lite mysigt i mitt rum (:

och vill även tillägga att jag vill ha helg NU ! för på lördag ska jag och min familj in till örebro så jag och lillsyrran får köpa oss grejer eftesom vi bägge har fyllt år! lillsyrran fyller år den 9:onde och jag den 11:fte så de är därför vi gör de samtidigt.
sen efter det hoppas jag att de blir som planerat senare den kvällen, höhö !

mamma var så gullig förut och köpa ett par brillor till mig, tack mammi ! <3


va tkr ni om dom ?



i'm in miami bitch

dålig uppdatering men nu är jag tillbaka!
orkar inte direkt prata om skolan åh så ! kan ju bara tillägga att vi hade nationellt i matte i tisdag och jag fick reda på idag att jag redan är godkänd så de känns bra ! .. och igår var de baggtjärn och jag säger ännu en gång grattis till oscar sander som vann av killarna och emma karlsson som vann över tjejerna (:

nu sitter jag och väntar på att linn ska ringa för ska vara med henne och isånnafall blire kanske pizza och film (Y)
sen blire väl hem och kanske packa lite för ska kanske till kga imorn te vickan (:

nu finns de inte så mycket mer att säga


silly boy



silly boy (silly boy)
why you acting silly boy?
silly boy boy (boyboy)
acting acting silly boy?

if you like my body, touch me, touch me

gårdagen vart lugn orkade seriöst typ ingenting, var så himla trött hela dagen på nått sätt ;s kanske inte trött men hängig, sleten ! jaja iallafall!
de fick bli att vara med petra på kvällen, vi tjocka oss och prata en massa ! senare så tog jag följe med henne hem och när jag precis kom innanför dörren så ringer mattias och så snackar vi lite sen fråga han om jag ville följa med på en biltur med han och tomas och jag hade inge för mig så jag hängde på! de vart inge långvarit med de var trevligt iallafall, höhö !

idag blire bara en massa chill ! och imorn äre skola, usch !

8 dagar kvar tills man fyller år också, höhö



baby we can do it, we can do it all night


så sjukt bra !

ayo technology

förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men har inte orkat sen när jag kom hem från polen!
men nu ska jag iallafall berätta lite om min resa med alla 9:orna (:  första dagen i landet polen vill jag helst glömma, jag var så trött och sleten så jag tyckte seriöst att allt var äckligt! rummen var inte de bästa och vi fick äcklig soppa till mat.
men dagen där efter var de inte lika hemskt längre, frukosten var faktiskt god och jag såg fram emot att besöka auswitch och birkanow de två konsentrationslägrerna. när vi väl kom dit så vart de ju trubbel på direkten. de var nämligen att indiens president kom dit och han snodde våra guider och spärra av stället för att han skulle få gå där och titta i lugn åh ro. så fick vänta ett tag men jag klagade inte för de, vi satt och stekte i solen och åt glass! men tillslut kom vi in på auswitch de första lägret och där fan de väldigt många hus och vi gick in i typ 5-6 st tror jah de var ! där inne hade de ställt upp en massa saker som t.ex. skor efter judarna, kläder, barnkläder, matskålar, hår, glasögon och en massa annat. fick även se giftet som de slängde ner i gaskammaren. sen fick vi gå till en vägg när de sköt en massa människor, sedan fick vi se ställen där de hängde dom!
de var en hemskt känsla att fatta att där jag gick hade flera oskyldiga människor blevit plågade och mördade.
vi gick också in i en gaskammare och sedan fick vi se två  kremeringsugnar.

bilder från auswitch, fick inga bilder på alla saker inne i byggnaderna eftersom man inte fick ta kort där men såg att ett en i klassen tog kort så ska tigga lite därifrån därifrån så lägger jah in de senare i ett annat inlägg !

   
  

efter auswitch bar de av till birkanow och där var de inte heller så kul att gå åh fatta att människor hade lidit.
vi fick se sängarna och toaletterna och de var inte så vacker syn! toaletterna fanns de bara en massa hål och i sängarna var människorna tvungna att dela säng och de var upp mot 4 personer i en och samma säng.
kommer även bilder därifrån.

  
  
  

där har ni iallafall lite bilder.
efter vårat besök vart de tillbaka till vandrahemmet eller på engelska enligt mig, "wakerhome" hah
dagen där efter blev de att åka till saltgruvan och de sög verkligen, kallt och våran guide var lite smått roligt. han liksom upprepa vissa saker hela tiden som t.ex. boys and girls, boys and girls och då och då avsluta han sin mening med yeah, ex. come with me yeah. så jävla cp, men man fick sig ett gott skratt ! haha. slänger väl upp lite bilder därifrån! kan ju säga att skulpturerna är gjort av salt från gruvan. vill även tillägga att vi var ca 130 meter ner under marken och hissen upp var inge rolig, är hissrädd och hissen var liten men små hål i och den gick 4 meter på en sekund.

  

efter saltgruvan bar de av till krakow och där fick vi fri tid ! marika, amanda och jag hitta en stortköpcenter med hm och allt. efter de så åkte vi till de judiskakvarteren och de orkar jag inte snacka om, hihi !
sen vart de hem till vandrahemmet igen.

nästa dag skulle vi umgås med polska elever så de vart fotbollsmatch och karioketävling!
roligt roligt. lägger upp lite bilder på folket och lite annat!

  
  
  

sådär nu orkar jag inte lägga upp några mer bilder ! men polen 09 är iallafall ett minne för livet ! <3

bjuder på en låt också (A)


RSS 2.0