dålig början på en dag

hittills har min dag varit skit, menar de verkligen !
jag vakna runt 07:00 för att min bror står och knackar på ytterdörren och vill in för han har varit på fest! och jag är en såndär som har jätte svårt att somna om, så där låg jag kanske en halvtimme, 45 min innan jag tillsist somna om igen. sen när jag vakna var allt segt och nu hare hänt lite grejer och jag kan inte förstå vad jag gör för fel ;'(  och sen sket det sig med en annan grej också, usch vilken dag !

ikv vet jag inte längre vad som händer, händer väl nått hoppas jag på iallafall!
och jag hoppas att inte ni har en lika jobbig morgon som mig.

/ heidi puss

för jag vill ha fredaaaaaaag idaaaag !

och såklart så äre fredag!
dagen börja med att jag vakna av att lillsyrran skulle till kga så där i sängen satt jag en stund tills jag kände att jag fortfarande var trött. så jag tog mitt täcke och gick och lade mig i mina föräldrars säng, för skön är den !
efter min skönhetssömn gick jag upp, duscha och sen ställde jag mig och började städa mitt rum. så nu äre sådär mysigt och fint igen hihi ! annars hare väl varit ganska segt tills nu. var på ica för inte så länge sen, köpte lite gott till ikv för mig och petra men jag såg även nått man gillar mindre ! men jaja

som jag sa så kommer jag vara med petra ikv, vi ska se match och sen hem till mig !
vill även säga att petra är bäst <3



jaja, ha en trevlig kväll för de kommer jah ha !

/ heidi puss

shiiiiiit

jag är verkligen dålig på detta, ska verkligen skärpa mig nu alltså ! ;o

vi har ju sportlov nu och de är ju bara för underbart, men de börjar lida mot sitt slut, suuuck !
idag har jag inte gjort så mkt ;s mest slappat och sånt! var iväg och sola förut också (Y) massa skönt på de!

ja de finns inte så mkt mer att säga, jag får väl helt enkelt uppdatera senare eller imorn ! ((:

men ni får ha en fortsatt trevlig kväll !



// heidi
puss

mååååååndag

soft måndag, ohja ! börja med vargtimme och där sa vi väl inte så himla mycket. efter det hade vi dubbeltimme bild men då var inte mats där så vi fick ha hans fru istället och hon var väl ändå en surkärring ;o haha jaja ! sedan hade vi språkval och som vanligt gjorde vi typ ingenting. sen efter det hade vi lunch, gick till matsalen med flikks <3 efter maten hade vi vardagsmotion men som vanligt där med skippa vi den, höhö ! (A) och vi slutade dagen med att läsa våra böcker som då handlar om polen och konsentrationslägret.

jag läser en jätte hemsk bok, A-6171 heter den och det är en är sannbaserad på just polen/konsentrationslägret. den handlar om från att judarna var omtyckta av alla tills de blev behandlade värre än djur. nått ni borde läsa.

om ni undrar varför vi läser om just polen och konsentrationslägret så är det för att vi 9:or på vargbroskolan ska faktiskt till polen och besöka denna hemska plats. hemsk är väl ändå de rätta ordet, eller ? vi kommer liksom få gå där flera tusen människor har blevit plågade och dödade tack vare just en person, hitler !

men när vi är i polen så ska vi ju inte bara besöka den hemska platsen vi ska ju även åka till en saltgruva, träffa polska elever och massa annat, och de kommer nog bli en upplevelse ! och det är ju en bra avslutning för oss 9:or att vara tillsammans och kanske lära känna varandra bättre innan vi går ur grundskolan.

ikväll, ska jag träna och efter det blir det hem, duscha och chilla !


boken som jag läser

/ heidi puss

jag börjar bli dålig på dehär ;s

förlåt igen att jag är en dålig bloggare (A) men nu har jag fkt ingen bra anledning varför jag inte har skrevit, jag bar bara inte orkat, hihi ! fy på mig, jag måste verkligen skärpa mig lite.

men iallafall, denna helg har jag tagit de lugnt och så, varit med petra :) och vi hade de trevligt as always ! idag blire chill, eftersom de är söndag! ska kanske vara med
petra senare och så.



/ heidi
puss

tankar kommer och tankar går

finns inte så mycket att säga just nu! tankarna har gått fram
och tillbaka och de slutar med att jag ..

.. saknar dig


sugen

jag är bra sugen på att inköpa dessa grejer, mums till sommaren (A)

  
  

oj förlåt

fan nu har jag ju inte uppdaterat på ett tag, får ju fan skärpa mig !! men iallafall - skoldagen var helt okej idag, soft och sådär. franskorna (eller vad de heter ?!) som är här i storfors uppträde idag med sina svenska kompisar, så då går alltså på våran skola. och de var väl också okej, hellre de än vardagsmotion.

direkt efter skolan åkte jag och sola, sen hem och ät lite och nu sitter jag här. kl 19:00 har jag träning, kickboxning, ska bli gött att träna lite och så. men nu ska jag ta och äta lite glass med kolasås (A)

imorn ska vi ha vårat första nationella och de är i ämnet svenska/läsförståelse. så vi får se hur de kommer att gå dåda.

/ heidi puss

RSS 2.0