@ school

sitter just nu och har sista lektionen - datakundskap.
slutar kl 14:15 och då blir det hem och ska direkt till bankomaten med mamma för vi ska ta ut pengar för jag ska ju som sagt pierca mig imorn. jag är fan redan nervös! haha

uppdaterar sen, hare gött! hedda

Better Days

tjooobre my friends

var ute och gick med marika för en stund sen, riktigt skönt fkt :)
och när jag kommer hem ser jag att mamma har gjort om lite i mitt rum, så gullig är hon !<3

men nu har jag inge mer att säga förutom att jag ska bjuda er på dagen låt också!


jag och marika


 
The Game feat Andre Merritt - Better Days


piercing

äntligen! ska pierca mig på torsdag ! :D


huvudvärk är inte najs

vet ni vad ? de var stängt på de stället jag ska pierca mig idag och snacka om att jag var sur! men får gå dit imorn istället (: hoppas jag får nån tid denna vecka, skulle vara najs

har inte gjort så värst mycket idag, varit i skolan kommer hem har världens huvudvärk och jag som höll på att städa somna i sängen istället. och efter nån timmes sovande så vakna jag, ganska uppenbart men iallafall så sms:ar erika och frågar om jag ville följa med och köpa coooola! och eftersom jag är en så snäll människa så sa jag ju klart ja! sen kom jag hem, mamma hade städat mitt rum - tack mammi! 

snart blire att duscha och sen lägga sig i sängen åh se på tv sen sova! börjar 10 imorn så jag kan gå upp halv 8 :D

                                                    

 

 

 


måndag = skola

hejhej, nu sitter jag här och borstar tänderna och ska snart ta mig till bussen för att sen åka ner till station i storfors för att sen ta tåget, haha visst är jag lat ? men station ligger på andra sidan by:n för mig typ (:

men ni får ha en bra dag och så uppdaterar jag sen för nu fick jag bråttom när jag såg klockan, haha!


Telephone


DAGEN LÅT, LÄTT!


från parlamentet till operation

hallå alla, var ute och gick med mamma för en stund sen - riktigt skönt!
så nu blire att hoppa in i duschen och kl 20:30 börjar parlamentet - får inte missa! samtidigt som jag ser på de ska jag nog måla naglarna, blir lila igen som jag hade innan. jag har nån tendens att sitta och pilla bort nagellacket, haha! blir nog åh prata med mattias senare ikväll också.

imorn äre skola, gillas inte! och på lördag har vi öppethus -.- men vi är ju lediga på måndagen där efter (Y
och imorn ska jag gå och beställa tid för att pierca naveln igen! var ju tvungen att ta ut den när jag operera mig förra hösten. och sen var jag så dum som tryckte in den igen även fast de hade växt igen lite och tryckte även in ett smycke som var fake eller hur man ska säga de så den stötte bort den.


DAMN YOOOU! haha

 


same mistake

tjena jag hatar söndagar! sega och allmänt tråkiga, not najs!

sitter just nu och spanar in kläder och hitta tre grejer som jag känner att jag måste ha !

  
mums på dessa

jag har ju även glömt att säga att jag har fått praktikplats redan och det är på intersport i kristinehamn, så jag kommer befinna mig där den 12 april - tre veckor framåt ;D


fin låt, james blunt - same mistake

 


the show must go on

vakna 06:00 idag, inte gillas! ville helst bara stanna kvar i sängen men min mamma kom in och typ drog upp mig ur sängen!

skola idag iallafall, hade matteprov, gick åt helvete fan! fick typ blackout ..
hade även glosor idag men de gick mycket bättre, kunde alla (Y

sen vart de hem åh duscha och sen åka till maxi med mina föräldrar. köpte hårfärg och sånt, så imorn blire att färga håret äntligen! bli av med min fula utväxt

fick även mina bh:ar idag och de satt finfint, hihi!

och ikväll får vi se vad jag hittar på, ska iallafall se idol och min idolerik!


han ägde ju ut alla förra freda'n !


This Boy's Fire


Santana feat. Jennifer Lopez & Baby Bash - This Boy's Fire


Better On The Other Side

sorry för att jag inte uppdatera igår, men de var såhär att vi sluta redan vid 09:30 för alla andra lektioner var inställda förutom engelskan men vi fick uppgifter att ta hem. så då vart det 10:15 bussen hem och när jag kom hem så packade jag på en gång och sen drog jag tillbaka till kristinehamn för skulle sova över hos emma.
och där hade jag inte tillgång till dator. men nu sörre ni så är jag tillbaka! ;D 

                                              
                                                               love you emmapemma (L  

nyss så beställde även jag ett par söta hellokitty tofflor som såg hur sköna ut som helst från hm, men de kommer inte förens i mitten av december -.- 
men jag beställde även 3 par bh:ar nån dag sen och de skulle ju komma denna vecka men ickesanicke, de kanske kommer imorn , vem vet ! 

                            

tack mammiiii !

snart blire att plugga lite matte också, har faktiskt varit riktigt duktig idag! blev helt klar med excel på datakundskapen, har gjort klart engelskan, kan glosorna och ska nu göra matten. shit detta är inte likt mig!

                             

 

 

 

 

 


4ever

jaha nu vare ju dags för pluggisen heidi att börja plugga lite matte och engelska för har ju som sagt matte-prov och engelska glosor på fredag. hoppas jag även hinner klart med datakundskapen på fredag.



haha, vilken ultra bra webbcam jag har och ibland får man ju bjuda lite på sig själv!


The Veronicas - 4ever


ha-ha-ha

detta går ju skit bra ellerhur ? not

idag vare skola, börja med att vi hade handelsämne men idag var ann sjuk så vi hade britt-marie istället och ann hade informerat henne att vi skulle hålla på med datakundskap istället. efter det så bestämde vi att vi skulle ha klassrådet före lunch och att vi skulle äta tidigare så vi kunde börja jockes lektion tidigare så vi fick helt enkelt sluta tidigare. haha! så vi sluta fkt 13:15 idag. kan ju säga att på jockes lektion hade vi e-handel och där svara vi på frågor åh sånt.

snart blire nog att antingen gå ut och springa eller gå ut och gå med lilla mamma. efter det blir det att plugga matte och engelska. borde även plugga datakundskap men jag orka inte konka med boken hem. hihi!

jag saknar mattias också !<3


Natasha bedingfield- Soulmate


RSS 2.0