gårdagen och idag

igår rensa jag ogräs, var mä petra och lite mä marika, sen var jag mä richard! orkar inte skriva nått mer om den dagen....

idag blire grillning mä petra, marika och linn! mums på de :D efter de blire nog att vara mä min richard, love you!<3

Like A G6

hallå, nu ska jag när som helt ut och rensa klart de där jävla ogräset!

igår på förmiddagen låg jag ute och sola och sen lite senare kom richard och hämta mig för jag skulle följa med när han, glenn och adam skulle fiska! ingen fick fisk förutom richard, en äcklig abborre! efter deras lilla fiskestund bestämde de sig för att grilla, mysmys!




bjuder också på en låt som spelas jävligt mkt nu!


nelly.com

jag var nyss inne och kollade på linda bloms blogg och så hittade jag att man kunde gå in på nelly's sida redan idag och kolla på rea varorna och självklart gjorde jah de! hittade lite saker som jag beställde!



tack mamma! <3

men nu blire att gå till ica mä mamma, sen får vi se vad jag hittar på! :)

god morgon

godmorgon på er! nu har jag äntligen kommit upp ur sängen men är fortfarande jätte trött så funderar på att lägga mig och sova lite mer...

aja, hur var eran midsommar då? min var iallafall fruktansvärt lugn men skönt de mä ibland :) börja med att min brors unge kom hit och var hos oss till runt klockan åtta på kvällen. och under den tiden så hann vi äta god mat och mamma, pappa, lillsyrran och brorsans unge åkte till khamn och käka glass! jag orka inte mä, va så jävla trött!
men sen senare på kvällen kom richard och hämta upp mig så åkte vi lite! senare blev de att åka hem till mig och se film åh så, mys! efter de åkte han hem och jag la mig i sängen igen och såg på filmer sen somna jag vid runt 4...




svarthårig

sådär jah! nu var man svarthårig igen och de känns riktigt göööööött! :D
så nu ska jag snart lägga mig i solen för idag tänker jag inte rensa ogräs! fortsätter mer på söndag! :D

uppdaterar mer sen :)

hm

jag satte mig och kollade lite på hm:s sida igen och jag hitta massa mer saker som jag lätt skulle kunna göra plats för i min garderob (y





aja nu blire att sminka sig lite fort för sen kommer min richardoooooooo! :) kmr nog inte uppdatera nått mer idag så vi hörs imorn! men som tröst bjuder jag på en kanon låt (y


Lazee Ft. Mohombi - Do It


i just love them

här är dom och guuuud vad jag älskar dom! me love ,, mumma




skor

yeeeees, nu har mina skor från hm kommit! blir åh hämta dom när pappa ska hämta mamma från jobbet! :D


dom är äntligen mina! ni får se bättre bilder på dom sen!


UNDERBART VÄDER

jag bara älskar vädret! lovelovelovelovelovelove....
så för min del blir det att rensa lite ogräs snart igen, måste ju göra klart de nån gång (a

kan ju även berätta vad jag gjorde igår på kvällen! jag var ju som sagt med richard igår en stund sen åkte han hem eftersom han skulle jobba dagen efter! :) men typiskt mig så var jag inte trött så jag ringde marika och fråga ifall hon ville mä ut och cykla ett varv för jag orka inte stanna inne! och de ville hon! :)
så när vi var ute på våran lilla cykeltur så hitta vi koffan och tom, så vi satte oss och pratade lite mä dom! men sen drog marika hem så jag satt kvar där själv mä dom men sen kom även robin och jenny! :) så de blev lite pratande åh så! kom hem runt 2 nångång och då blev de bara att lägga sig i sängen och slå på en film! somna runt 4 :)

vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt :) vara med richard tror jag iallafall, de brukar bli så :) men de säger jag inte nej till!


Skaka Rumpa

jag har kommit fram till att jag älskar vädret idag! om de kunde vara lite varmare så skulle de vara helt perfekt!

nu sitter jag och väntar på min kebabtallrik och ska under tiden gå och sminka mig! jag ser ju förjävlig ut utan smink seriöst! man blir ju fan rädd ... ha-ha-ha

och hur de ser ut sen blire förhoppningsvis åh vara mä richard och petra kanske kommer in på ett hörn också! gilla!!!


sean banan - skaka rumpa
min och emmas största idol och denna låt kommer bli våran sommarplåga! love


klar för dagen!

sådär nu har jag rensat 2 meter typ! haha jag ville inge mer efter att jag har sett äckliga djur! får väl fortsätta dubbelt så mer imorn!

men nu har jag suttit och kollar runt på hm:s hemsida och hittat lite saker som jag vill ha :)



mummmma!

rensa, ja här ska de rensas!

nu drar jag ut och rensar de där förbannade ogräset! men när jag rensar kan jag ju även få lite bränna! (y nice

hä hä

de vart aldrig att rensa ogräs igår (a orkade inte fan! men ska fan sätta mig en stund och göra de idag :)

så istället för att rensa ogräs gjorde jag fan ingenting! haha laaaaaaaaat! men richard kom iallafall sen på kvällen och vi såg film, mysmys! och idag ska jag rensa ogräs som sagt, måste ha pengarna vafan! sen ikväll blir de väl att vara med richard igen :)

nej nu ska jag gå och ta mig lite frukost, bjuder även på en låt som spelas väldigt mycket nu!


nu försöker vi igen

yes, nu ska jag försöka börja blogga igen! :D

hur min dag ser ut än sålänge är väl att jag snart ska ut och rensa ogräs, moneymoney för de :D sen kanske jag ska färga mitt hår för jag har världens utväxt och de är inte speciellt schnööggt! åh ikväll ska jag väl förhoppningsvis vara mä richard :)


tumme ner för att rensa ogräs! men vad gör man inte för pengar (a


Eminem - Not Afraid


RSS 2.0