here i am

jag såg att de är några som klagar på min usla uppdatering men de är såhär att ni får inte ha för stora förhoppningar om mig för jag erkänner själv att jag rent utsagt suger på detta, jag kanske ska sluta blogga helt och hållet ? haha

men idag vare iallafall skolan och nu snart har jag gått i gymnasiet i 2 veckor, de går redan fort (:
imorn börjar även min lilla emmapemma i våran klass också, äntligen säger jag bara!

och just nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, börjar bli sjuk :( har ont i halsen och har huvudvärk!
men jag är ju även en sån som får jävligt lätt ont i halsen nu i början av hösten + att nu när jag är så illa tvungen att gå upp så himla tidigt så är de ju riktigt kallt ute och har jag ingen scarf eller något liknande så vips, ONT I HALSEN som jag seriöst hatar för jag får ju så sjukt ont i halsen också, så de blir nog ingen idrott för min del imorn, kul att börja första idrotten med att inte vara med, men jag funderar fkt på att ta med mig grejer och sen höra med min idrottslärare, hmmm vi får att se. ska iallafall be min lilla mammi att skriva en lapp iallafall (:

jag sitter även och är sugen på att beställa lite från nelly.com för de är ju fraktfritt nu eller har jah fel? haha
shit vad koll jag har verkar de som ;D

aja, nu har jag iallafall inge mer att säga, så vi hörs !


disappear

hallå bloggen ! snart har jag gjort en vecka på gymnasiet (Y)
idag började de mä att vi hade föreläsning eller hur man säger, kom nån brud som prata om att hon hade jätte svårt i skolan men ändå kom in på Harvard. jag tyckte de var mest tråkigt så lyssna inte så värst mycket, hähä !
sen gick vi till en datasal och typ greja efter det vart de lunch och under eftermiddagen vart vi typ nollade av HP3, blöt men lite roligt (Y)
vi fick typ ha sopsäckar på oss och gå runt på stan och leta efter grejer som stod på en lapp, som t.ex. en hund, GB-glass gubbe, polisbil, blöja och en massa annat konstigt + att de kastade väldigt mycket vattenballonger.

imorn börjar de vanliga lektionerna och då börjar jag kl 09:40 så tar bussen från storfors 08:30 gött att få sova till typ 06:45, hähä !


i wanna go crazy

tjuho, andra dagen på gymnasiet och de börjar känns bättre och bättre för varje dag som går (:
idag gjorde vi inte så himla mycket, börja mä att vi typ satt i klassrummet och sen gick till en av datasalarna och checka lite sedan vart de lunch i typ 2 och en halv timme. men iallafall efter det blev de att alla som gick handel, alltså alla 1:orna, 2:orna och 3:orna skulle gå till gästhamn för där skulle vi ha 7 kamp, och jag har för att våran grupp kom på 5:te plats. lite kul vare fkt (: efter de fick vi iallafall sluta, gick och mötte upp petra och sedan drog hem.

jag har träffat en riktigt snäll tjej i klassen också, emelie heter hon och en riktigt snäll brud :)
imorn blire upp kl 6 igen -.-

HP 1

yes då var de avklarart, första dagen på gymnaset! hähä
jag tyckte de gick ganska bra, vi var ju bara där i ungifär 1 timme sen fick vi sluta. men de som var lite jobbigt var de att jag kände ju inte en jävel förutom 2 st. en som gick i min klass i typ 5:an och sen emma som är en nära polare mä mig men hon börjar ju inte förrens om några dagar så de suger. men imorn ska vi ha sånt där lära känna varandra så de kanske går mycket bättre. jag hoppas iallafall på 3 roliga och bra år :)

nej nu ska jag duscha sen vet jag inte, hähä ! (A)



girls girls girls girls girls girls

hallå (: sorry om jag inte blogga igår men jag hann förstår ni inte
jag kom hem från "D" sen vart de bara att åka till kristinehamn på en gång och när jag kom hem vart de bara att fixa sig och sen blev de att vara med mina favvotjejer !

idag blire karlskoga med tjejerna ! de kommer nog komma bilder och jag uppdaterar imorn (Y)




Tack För Kaffet

jag har blevit lite bättre på detta har jag märkt, bloggar ju minst en gång om dagen nu, hähä !

men iallafall, igår var jag med petra men vi gjorde inge speciellt, satt hemma hos mig och prata en massa, alltid lika trevligt att umgås med petra. sen vare väl inge mer och berätta om vad jag gjorde igår.

nyss kom jag ur duschen och ska snart börja små packa och sånt för ska till "D" idag, hihi !
men nu har jah inge mer att säga, hare göttttttt !



i live for the music

musik som dunkar mest just nu för min del
Timbuktu - Tack För Kaffet (Teddybeer and Max Remix)
Max Mafia vs. Pitbull - I Know You Want Me (Impact mix)
Akon Feat. David Guetta - Sexy Bitch
Kevin Cossom Feat. Snoop Dogg - Relax
Ken Ring - Nu Måste Vi Dra
J Status ft Rihanna - Roll
Fat Joe Feat. Pleasure P - Aloha
keri hilson ft. akon - change me
Arab Money ft T-Pain - Uncensored remix
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
Ison & Fille - Jag skrattar idag
Lady Gaga - Paper Gangsta
T. I. Feat. Mary J Blige - Remember Me


shake what ya mama gave ya

hade så tråkigt så titta runt lite på hm's kläder och jag hitta faktiskt lite smått och gått som jag nog ska klicka hem (:




plus att jag är sugen på att köpa mig en ipod nano


och de blir nog denna fräscha färg

Boom Boom

hoho, sitter just nu här med en energydrink som min lillsyrra var så gullig som köpte mä till mig när hon var på affären.
jag fundrar strax på att börja städa i mitt rum och greja lite för att göra min lilla mamma lite glad när hon kommer hem från jobbet (: och sen ska jag nog lägga mig i solen om den håller i sig och är framme.

igår var jag ju med petra och de blev så att vi åkte till filipstad för att hälsa på eva, trevligt trevligt !
de finns så pinsamma människor så man kan ju inte göra annat än att skratta. haha


bästa vän

fire burning

cp trött och sugen på lakris och energidrink (Y) och de är lite mindre än en vecka kvar innan jag börjar min första dag på en helt ny skola och en helt ny klass. men som tur är ska också emmapemma gå handel, puss på henne !

gårdagen var ju jag mä petra och amanda som jag sa. men även marika kom förbi lite senare och vi hade de trevligt mä mycket prat och sånt.
idag vet jag därimot inte vad jag ska göra, kanske ska va mä petra lite senare eller nått! höhö
shit vad jag är dålig på sånt här alltså ! för nu har jag inge mer att säga så ni får hare gött så hörs vi !



i will just keep on walking

paper gangsta

tjoho, dags för uppdatering igen dåra ! hähä

kan ju berätta lite vad jag har gjort sen jah sist skrev (:
torsdags åkte jag till karlskoga till vickan som jag inte har träffat på skit länge så de var riktigt kul. när jag kom dit så titta jah på när vickan åt sen gick vi och mötte emma för vi skulle spela fotboll, hon skulle in på stan en snabbis för att köpa en parfym åt hennes pojkvän. hon tog en riktig god parfym som jag nästan ville spruta på mig själv även fast de var killparfym (Y) .. efter det gick vi hem till henne och hennes pojkvän. där vänta även sanna, så vi gick in, prata lite, kollade på emmas hamster, fyllde vatten i flaskor och sedan tog fotbollen och började gå mot fotbollsplanen. de blev bara jag, vickan, emma och sanna men de var rätt kul iallafall, jävligt varmt bara! men efter nån timmes spelande så gick vi alla hemåt. när vi kom hem vart de att äta sen duscha (Y) .. så chilla vi lite, checka tv och sånt. lite senare gick vi ut och gick lite, träffa dick och så! shit va jag skratta seriöst, herregud ! haha ;D efter det vart de hem och sooooova !
nästa dag vart de frukost sen ut och gå, varmt !!!! sen chilla vi och vid 5 tog jag bussen hem. blev mest att chilla och så !

lördag åkte jag mä amanda till henne i kristinehamn, hon hade varit hos sin pojkvän som bor i storfors så vi åkte tillsammans. när vi kom fram gick vi först till sarah en sväng, pratade och så! trevligt trevligt
eftersom amanda pappa var och bada så kunde han ju inte komma och hämta oss och vi hade seriöst tuuuung packning speciellt amanda iallafall och jag fick ju såklart äran att bära, eller ah jag erbjöd mig för jag är ju en så snäll människa ! hähä men vi stanna i stan en sväng för att ta oss nått gott och kallt, för de var rätt varmt. sen fortsatta vi och tillslut kom vi hem till henne. blev att chilla och äta lite sen vart de dags för fix för vi skulle ner på stan och träffa sarah och elina en sväng. nanne grönvall var ju i kristinehamn så vi stod typ och vänta på att hon skulle spela men amanda och jag gick till coop istället men när vi kom tillbaka så hade hon börjat spela. men vi var så hungriga så vi gick hem till amanda typ på en gång och åt sen checka vi tv och sedan blev de att sova. när vi vakna blev de frukost och sedan gick vi ut och lade oss i solen för att steka lite. sen kom pappa och hämta mig.
jag hann inte mer än hem innan petra ringer och så, så då blev de att fixa lite och sen ut för att möta upp henne och sen hem te eva för att hämta henne, vi satt utanför pam en stund. prata och så ! sen gick vi hem till mig och chilla lite.

idag blire att vara med amanda och petra, trevligt trevligt ! (Y)

de var väl de vah ? heh



jag galopperar fram på mina höga hästar

hääääääj, jag är seriöst sämst på detta. men vafan liksom jag är helt enkelt inte gjord för sånt här, suger på att uppdatera och jag har aldrig nått speciellt att säga.

kan ju berätta lite kort vad jag har gjort den senaste tiden:
i fredags alltså förra veckan var jag, petra + min familj till liseberg och shit va kul vi hade! jag har aldrig skrattat och skrikigt så mycket i hela mitt liv ;o och jag är ganska stolt att jag fick karusellrädda petra i balder, höhö ! och jag skämtar inte att hon satt seriöst tyst hela jävla resan och de är första gången jag inte skriker i den för jag hade fullt upp mä att sitta och garva sönder åt petra, shit va söt hon var alltså !
jag åkte typ allt även fast jag inte ville, den värsta är ju helt klart höjdskräcken. jag satt där uppe och typ skrek: JAG KOMMER DÖ ! men som ni kanske märker så lever jag än så länge, hähä ! jag bjuder på lite bilder också, men va berädd, de hade typ regnat hela dagen så är inte så jävla vackra nån utav oss, haha !


petra och jag i slänggungorna, vi i den röda ringen


i petras och min favorit, juke box eller nått hette den

 
ni kanske ser att jag är lite rädd, haha


sen åkte jag och lillsyrran nån ny skitläskig sak


flumrider, höhö jag är smart som gömmer mig bakom petra

de var väl de jag hade att bjuda på. kan ju bara säga att när jag sist var där hade jag väl de rätt kul men denna gång slog fan allt, lätt bäst men bästa petra ! puss på henne, heahea

idag har jag inte gjort så mycket, köpt hårfärg, solat, badat, rensat ogräs -.- och snart ska jag färga håret och sen packa lite för jag ska nämligen nog till karlskogavickan imorn, de kommer bli trevligt, länge sen jag såg henne nu ! (:

nu finns de inte så mycket mer att säga, hare gött ! så får vi se när jag uppdaterar igen (A)


remember me

tjuuuu, länge sen jag blogg ? hm jag vet haha !
jaja, jag ska verkligen försöka skärpa mig men jag har kommit på att jag seriöst suger på att blogga ! de kanske inte är nått för mig eftersom jag är så dålig på att uppdatera och på att skriva överhuvetaget.

jaja, vakna runt halv 12 kanske ;s ..
ringde petra de första jag gjorde eftersom hon hade skrivit sms och bett mig ringa när jag vakna. efter det kände jag att jag behövde en ansiktmask så gick upp och kleta i en och nu känner jag mig mycket fräschare, hähä !

idag vet jag inte riktigt vad som händer


RSS 2.0