i'm so sorry

jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge, men jag åkte till hudiksvall i onsdags och kom hem igår och har inte haft möjlighet till en dator ! men nu är jag tillbaka igen och även nätt annat är tillbaka som jag välkomnar mer än gärna, jo SOLEN och VÄRMEN ! muuuuuuuums !

om ni undrar vad jag gjorde i hudiksvall så var jag hos mig en av mina storasystrar och hennes familj! och jag tycker de är lika skönt varje gång att åka upp dit, 43 mil från allt skit som finns i storfors ! + att jag älskar den staden på nått sätt !
kan ju berätta lite kortfattat av vad vi gjorde där, hmm ! jag testa ståsolarium för första gången och den tog att rejält eftersom jag brände mig på vissa ställen. och man står där endast i 8 minuter! jag tycker lätt att de är bättre än liggsolarium, för i ett ståsolarium blir man brunt nästan överallt. men nog pratat om solarium. vi fira ju midsommar också med en massa god mat och sådant ! sen annars har de bara varit lugnt och skönt ! (: jag bjuder även på lite bilder (:

   
    

sådär jah! där har ni några bilder, och ni ser ju bilden på mig när jag sitter i soffan själv med huvtröja hur ståsolariumet tog på mig ! (:

nej nu blir de att lägga sig i solen och senare blire att vara med peeeeeetra! och jag bjuder såklart på en helskön låt !


Kommentarer
Postat av: sofie

sv: då lägger jag till sig nu :) När lägger du till mig? =) bra låt :D

2009-06-22 @ 11:50:43
URL: http://sofieantonsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilken affär gillar du mest?

Gina, HM, Rut m.fl elller bikbok?

Svara på mig blogg :)

2009-06-22 @ 14:52:04
URL: http://alexandraleding.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Härligt!

Jo, det är bra med mig med :)

Vad gör du? :D

2009-06-22 @ 18:21:19
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Hannah

Snygg header! ;p

2009-06-22 @ 18:32:03
URL: http://naah.blogg.se/
Postat av: bekka

bra låt o fina bilder :)

2009-06-23 @ 00:43:04
URL: http://rebeckarannali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0